15 март 2009

Марица-Батак 0:0
Отборът на Марица не успя да победи гостуващия Батак на собствен терен в безличен мач. При слънчево време в неделния следобед, първото полувреме ще се запомни само с жълтия картон на Георги Вучев в 36-тата минута. През второто полувреме домакините създадоха едно-две положения пред вратаря на Батак, които бяха пропиляни. Гостите имаха едно положение за целия мач, което пропуснаха през второто полувреме. В края на мача футболистите на Марица имаха претенции за игра с ръка в наказателното поле на играч на гостите, но главният съдия Цветан Карагьозов остана безмълвен. За Марица дебютираха Георги Ганчев, Павлин Манолов и Атанас Стаев.
Кметът на община Белово и президентът на футболния клуб за пореден път не удостоиха футболистите с присъствието си и показаха, че не се интересуват от бъдещето на клуба.

Съставът на Марица: Златин Бучев, Венцислав Пенов, Едуард Ангелов, Атанас Стаев, Валери Камбуров, Добромир Методиев (46-Ивайло Шаламанов), Павлин Манолов (Павел Вучев), Станислав Савов, Георги Вучев, Георги Ганчев, Антон Дамянов.

7 коментара:

 1. Црънча правят хикс, но мача е прекратен по вина на домакините и със сигурност ще спечелят служебна победа.След мача с Батак имаше коментари да не се ходи в Алеко, което според мен е пълна глупост.По какъв друг начин ще се обиграят хората, след като нямаше една контрола.За мача с Батак пак старата песен на нов глас.Били наказани тези и онези и нямало хора.Еми след като се знаеше кои са наказани, защо никой не каза състава, защо преди мача имаше караници, които можеха да излезнат и извън контрол.Защо никой не се нае 2-3 седмици преди мача да каже тези и тези ще играят и да се каже на кои постове.Да се направи няколко тренировки с този състав, да се избистрят нещата.Но не 5 мин преди мача почнаха да се карат кой къде да играе.Еми така не става и няма да стане.Както се вижда не може всеки мач състава да е един и същ и оправдания от този род, че няма хора не трябва да има.Особено мача с Батак извиния не може да има, защото на всеки беше ясно кои няма да играят, но на никой кои ще играят.С тази организация никога няма да има успешен футбол в Белово, а само оплаквания за това и онова.

  ОтговорИзтриване
 2. г-н Маринков на следващите избори станете кмет на Момина Клисура.Не искаме повече такива кметове като вас които си гледат собствената изгода.Идете и си наливайте пари във вашто селце.И стига сте се изхвърляли с ваште обещания защото ставате смешен.

  ОтговорИзтриване
 3. Стига сте дрункали против кмета ,защото тои е с вързани раце.Отбора е ОБШИНСКИ а не на кмета.Има си хора които отговарят за отбора и те не си вършат работата.Вярно е че имаше малко повече обещания ама реалността е друга.На отбора му трябва лидер които да го оправлява и да милее за футбола а не само някои дето да отбива номера.Освен това има и общински съветници не е само кмета.Pavel

  ОтговорИзтриване
 4. Pavel - президент президент :))))

  ОтговорИзтриване
 5. Не мисля, че трябва да се откажем.Второто място е реално ако се вземат всички мачове до края.Тази година Бенковски Пз са силни и може би ще влязат в "В" група.Така, че се отваря шанс за бараж.Лозен ни гостуват, а те самите гостуват и на Црънча.Така, че все още има теоретични шансове и докато ги има трябва да се борим.

  ОтговорИзтриване
 6. 6te stana i prezident ni se kosete,6a opravim rabotata

  ОтговорИзтриване
 7. Малко разводнявам темата, ама до Павлин :Първо трябва да направим от трици въглища :))))

  ОтговорИзтриване