07 април 2009

Статия във вестник ''Беловска Марица''


В броя на вестник ''Беловска Марица'' от 25 Март 2009 се появи една статия, която силно ме озадачи и изпълни с въпроси съзнанието ми на гражданин на Белово и футболист на ФК Марица. Вярвам, че тя ще е интересна не само за интересуващите се от футбол хора, но и за всички жители на общината. Затова я прилагам я в блога и искам да задам само няколко въпроса на г-н Кмета:

1) Защо най-после не покажете този прословут договор със завода за хартия, че да видим има ли го изобщо и ако го има какво пише в него.

2) Отново не казвате нищо конкретно. Кажете какво точно ще се направи и в какъв срок.

3) Бихте ли благоволили да публикувате в следващ брой на вестника, какво разбирате Вие под: ''това, което ние сме обещали го правим'' и ''осигуряваме на футболистите добри условия за тренировки''!


Явно Вашата представа за обещания и добри условия е доста изкривена.

Аз лично няма да се изненадам, ако в следващия брой на този вестник пише, че в съблекалните има италиански джакузита и Дивани Италиани.

Е това са ми въпросите. Не, че очаквам да получа отговор, но знае ли човек...

5 коментара:

 1. "Добри условия за тренировки" в какво точно се изразяват никой май не може да отговори.Ако се има в предвид "ливадата с бабунки", в която се е превърнал терена може и да се съглася.Незнам тези прословути плочки кога ще се лепят, но въпроса тука е дали са пристигнали от Италия все още.Или има проблем на митницата!!!
  ultramik

  ОтговорИзтриване
 2. Нека си припомним част от обещанията преди година: радио "Фокус" - Пазарджик
  Белово. С оптимизъм и пролетно настроение започна кампанията за втория дял на футболно първенство, чийто старт на стадиона в Белово даде лично кметът на общината Кузман Маринков, съобщиха от пресцентъра на общината. Под ръководството на новия старши треньор Иван Цоклинов се събраха над двадесет местни таланта, които демонстрираха футболно майсторство и физическа издръжливост. В изключителна конк*ренция за титулярно място към тях се присъединиха и пет млади дарования от елитния пловдивски „Локомотив”, които дадоха сериозна заявка за участие в отбора през пролетта.
  Две са основните цели, които общинското ръководство е поставило пред селекционера Цоклинов - влизане в "А" Областна футболна група и сглобяване на боеспособен състав, търсещ победите. Идеята е да се възстановят футболните традиции в общината и достигане на високите спортни успехи, извоювани в миналото.
  За да мотивират младите футболисти сред гостите на тренировката бяха и двете бразилски звезди на „Локомотив” - Пловдив Даксон да Силва и Евертон Джилио-Том, които освен красотата на футбола показаха и прекрасно отношение към младите футболисти от Белово и раздадоха подаръци и автографи.
  Сътрудничеството между „Локомотив” - Пловдив и ФК ”Белово” ще се задълбочава чрез обмен на футболисти и специалисти, чрез контролни срещи и снабдяването със спортна екипировка.
  Амбицията на общинското ръководство е възстановяване на градския стадион с помощта на ЗХ ”Белана” и приравняването му със стандартите на водещите европейски и български спортни съоръжения.
  ultramik

  ОтговорИзтриване
 3. ДНЕС НА СТАДИОНА Е МИНАВАЛО НЕЩО КАТО ВАЛЯК . САМОЧЕ ПОЛЗАТА Е НИКАКВА СТАДИОНА Е СУХ И САМО Е ИЗМАЧКАНА ТРЕВАТА ,ОБЩО ВЗЕТО СЕ ОТЧИТА ДЕИНОСТ,СЕГА ПАК МОЖЕ ДА ОЧАКВАЕ ДРУНКАНИЦИ В МЕДИИТЕ , КОЛКО СМЕ ВЕЛИКИ .ДА ЗНАЕТЕ , ЧЕ Е ОПАСНО ДА СЕ ХОДИ НА СТАДИОНА ЧЕ МОЖЕ НЯКОИ ДА СЕ ХЛЪЗНЕ НА ИТАЛИАНСКИТЕ ПЛОЧКИ.ТРАГЕДИЯ???

  ОтговорИзтриване
 4. Някой погрижил ли се е поне да премахне бабунките от тревата поне!Това е по-важно от валяка в момента мисля.

  ОтговорИзтриване