13 април 2009

Първа пролетна победа за Марица!!!

Отборът на Марица постигна първата си победа през пролетния полусезон след като надигра Зенит (Ветрен дол) с 3:1. След равностойни първи минути на срещата Кирил Атанасов откри резултата след удар от средно разстояние. При удара топката срещна напречната греда и тупна на около метър зад голлинията на гостите. Малко след това гостите се върнаха в мача след атака отляво и прехвърлящ удар в горния десен ъгъл на вратата, но радостта им беше твърде кратка, защото само минута след изравняването бившият играч на Хебър Васко Цоклинов порази вратата на Зенит с удар от около 25 метра. Минути преди края на първото полувреме гостите се простиха с надеждите си за нещо повече от почетна загуба, след като центриране от корнер бе засечено точно с глава-3:1. През второто полувреме играта беше равностойна, като ще се запомнят два пропуска на гостите и един удар на Добромир Методиев от Марица, който разтресе десният страничен стълб на вратата на Зенит. Мачът завърши при резултат 3:1 и играчите на Марица се поздравиха със заслужена победа.

5 коментара:

 1. Айде, очакваме и първа победа и като гост!!!

  ОтговорИзтриване
 2. След запой в с.Голямо Белово кмета на общината се удря с Аудито си.Това става точно при визитата на Георги Пирински.Нещата се размиват,защото шофьора е бил подпийнал.Някой да провери по-добре тази информация.

  ОтговорИзтриване
 3. Материала е взет от два интернет сайта.
  Учредиха сдружение „Клуб Олимпиец-Белово”
  сряда, 15 април 2009
  По инициатива на кмета на община Белово г-н Кузман Маринков днес беше учредено сдружение ”Клуб Олимпиец-Белово”.Гости на събитието бяха проф.Иван Славков, петкратният световен и олимпийски шампион Александър Томов, змс Венко Цинцаров, мс Владимир Пенев и г-н Филип Делминков,председател на Асоциацията на клубовете „Олимпиец”в Р България. Целта на новосъздадения клуб е общественополезна дейност в сферата на туризма и спорта на територията на община Белово. Беше избран 7 членен Управителен съвет,в чийто състав влязоха утвърдени имена от спорта и общественици.За почетен председател единодушно беше избран Александър Томов,а за действащ председател – инж.Петър Додов,зам.кмет.
  Някой може ли да ми каже реално за какво е този клуб.Поредната парлама за реклама.Дано да греша, но дефакто аз не виждам с какво този клуб ще помогне на спорта.Докато няма зали и условия и докато не се направи нещо децата да тренират такива фанфари са излишни.ИМА ЛИ В БЕЛОВО КЛУБ КОЙТО ДА ТРЕНИРА ДЕЦА НЕЗАВИСИМО КАКЪВ СПОРТ !!! Отговор - НЕ !!!
  Защо в интернет сайта на града www.belovo.eu няма коментари към статийте, за да се чуе мнението на хората, а има само подобни новини с "happy end"
  БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

  от учниците от Xª клас на СОУ „Ал. Иванов - Чапай", гр. Белово


  Уважаеми г - н Маринков,

  Ние учениците от Xª клас на СОУ „Ал. Иванов - Чапай", Ви изказваме сърдечна благодарност за проявеното разбиране и оказано съдействие, благодарение на което осъществихме нашата екскурзия до гр. Пловдив на 31.03.2009г..Осигурявайки превоза, общината направи възможно посещението на театралната постановка „Оркестър без име" и съприкосновението ни с театралното изкуство.Желаем Ви весело прекарване на Великденските празници

  Още една показност.Няма лошо !!!
  Извинявам се на автора на блога, че засягам не футболни теми, но това е единствения сайт, където малко да засегнем проблемите на града.

  ОтговорИзтриване
 4. Няма защо да се извинявате. Тук може свободно да коментирате всичко, което се случва и ви вълнува в Белово. Ако има достатъчен интерес може да направя още един блог за проблеми в града като цяло, но ще трябва читателите да ми изпращат материали, защото ще ми е трудно сам. Моля, нека, който мисли, че идеята за такъв сайт е добра да пише коментари! Ако някой има други идеи също може да ги сподели.

  ОтговорИзтриване
 5. След запой в с.Голямо Белово един от нападателите на местния футболен клуб се удря с личния си автомобил часове преди мача. Нещата се размиват,защото шофьора е бил подпийнал.Някой да провери по-добре тази информация.

  ОтговорИзтриване