30 септември 2009

Загуба с 0:3 от ФК Величково!

Марица допусна разгромна загуба с 0:3 на собствен терен от отбора на ФК Величково. През първото полувреме мачът като цяло бе равностоен с териториален превес на Марица, но напук на това гостите успяха да открият резултата. След антракта играчите на гостуващия отбор поеха инициативата и успяха да отбележат още 2 безответни гола, единият от които от спорна дузпа при, която футболист на домакините получи червен картон.
Така отборът на Марица се намира на десето място в класирането с актив от 5 точки само на една от последния в таблицата.

1 коментар:

  1. Нова загуба за Марица във Варвара.Незнам дали някой от управата чете и следи сайта за футбол в Белово, но ако случайно го прави трябва вече да се замислят как да изгонят "външните" които са взели и управа, и стартов състав, и смени.Хаоса е пълен и местните играчи един по един избират отборите на съседните села(и с право).Само искам да попитам какво ще правят, когато "външните" напуснат, а преди това вече са успели (което до много голяма степен са направили) да "изгонят" беловските футболисти.Отново ли ще почваме от кота нула?На полусезона знам за още двама футболисти от окръга, които ще предпочетат другите отбори вместо общинския такъв.Ето и малко от причините: постоянни смени на постовете на беловските футболисти (незнам дали с тенденция), а другите играят точно там, където "могат" и искат.Тактическите грешки са в изобилие, липсва елементарно виждане за играчите и за играта.Още купища причини мога да дам, но и без това стана доста дълъг коментар.Публиката вече не идва по стадиона (а и няма и как...един афиш не съм видял!!!Не знам някой да е баба Ванга и да дойде на стадиона и да уцели някой мач).В заключение мога да кажа, че и с само местни отбора ще се представя много по-добре, а и дори да не е така, няма как да губи толкова пред собствена пужлика.В крайна сметка някой може ли да ми каже защо са толкова много играчи, които не са беловци.Някой да видя подобрение!!!

    ОтговорИзтриване