26 февруари 2011

Загубихме от Величково с измислена дузпа в края!

Днес се игра първия кръг от пролетния дял на А ОФГ, като Марица гостува на ФК Величково, а срещата се игра от 14:00 ч на неутрален терен в с. Главиница, поради наказание на домакините.
През първата част играта вървеше равностойно, без сериозни положения за гол до 20-та минута, когато Георги Ганчев бе изведен на лявото крило и технично прехвърли вратаря за 0:1. Този резултат се задържа до почивката.
През второто полувреме домакините излязоха с желание да обърнат развоя на срещата с всички средства. Те така и обаче не успяха да създадат чисти положения до средата на втората част, когато техен играч се откъсна и успя да изравни. Сред гола футболистите от с. Величково продължиха да натискат без успех до 85-тата минута, когато техен футболист се оваля в калта и извика като родилка, а главния ''съдия'' това и чакаше и юнашки наду свирката без да се замисля. Наказателния удар бе спасен, а при добавката играч на домакините с шут в ръцете на вратаря на Марица довкара, като ''съдията'' не си и помисли, че може да има нарушение, обърна се на другата страна и посочи центъра, а малко след това доволен даде и последния съдийски сигнал.
В следващия кръг Марица приема Тракия (с. Мирянци).

Няма коментари:

Публикуване на коментар