23 април 2012

Децата с реми в Ракитово


Детският тим на Марица (Белово) записа нулево равенство срещу връстниците си от Ракитово, като двубоя се игра при отлични за футбол условия на стадиона в град Ракитово.
Двубоя започна с топка за беловци. Борбата беше основно в средата на терена, като опасности имаше и пред двете врати. Домакините от Ракитово пропуснаха да открият в 27-та минута. След центриране от пряк свободен удар се получи разбъркване пред вратата пазена от Спас Пейчев, но домакините не се възползваха по най-добрия начин. Беловци не останаха длъжни на противника си. Владимир Бонджов пропусна на няколко пъти да стреля по посока на вратата, а Илиян Ганчев и Стефан Христов отправиха няколко неточни изстрела. В 35 минута двата тима се оттеглиха на почивка при нулево равенство.
През втората част резултата не се промени, като домакините натискаха за гол, който така и не падна. В 48-та минута играч на домакините си навехна ръката при падане след единоборство със Стоян Блажев. Около 56-та минута домакините създадоха две сериозни положения пред вратата на гостите. При първото Петър Николов се намеси адекватно, а при второто след силен шут, вратаря Спас Пейчев улови коженото кълбо на голлинията. В самия край на мача Ивелин Стоянов пропусна да открие резултата след центриране на влезлия преди минути Алекс Спасов. Така двата тима си поделиха по точка.
В следващия кръг Марица приема Свобода (Пещера) у дома. През този сезон беловци загубиха единствено от Тракиец на домашна сцена и успяха да надвият всички останали противници, включително и тима на Левски Ракитово в Белово. В следващият кръг ракитовци гостуват на ПФК Хебър Пазарджик.
ФК Левски Ракитово - Марица 1:1 !

Спас Пейчев

Няма коментари:

Публикуване на коментар