29 май 2012

Марица надви Славия (с. Хаджиево) с 1:0

Марица победи с минималното 1:0 отбора на Славия (с. Хаджиево). Срещата се игра в събота от 17 ч на Градския стадион в Белово при мокро време и малко публика. От началото на мача беловци се втурнаха в атаки и пропуснаха няколко голови положения. Особено активен в техните редици бе Васко Цоклинов, който първо финтира няколко противникови защитници в наказателното им поле,  последният от които го повали с шпагат, но главният арбитър Шиндеров остана безмълвен. Малко след това последния декорира в жълто поискалия му обяснение Цоклинов. След ситуацията домакините продължиха да атакуват настървено и Ганчев пропусна удобно положение, а хубав диагонален удар на Цоклинов срещна страничната греда на вратата на гостите. Така въпреки многото възможности за гол такъв не падна и двата отбора се прибраха на почивка при нулево равенство.
 През втората част беловци излязоха решени да победят и продължиха да атакуват, но късмета и добрите прояви на вратаря на Славия запазваха ремито. Гостите от своя страна опитваха контраатаки, но така и не стигнаха до чисто голово положение. Все пак в средата на второто полувреме домакините откриха резултата с попадение на Ангел Ламбрев, който с глава засече топката и тя попадна в целта. В заключителните минути беловци изпуснаха още две-три положения, а в самия край на двубоя гостите успяха да центрират на няколко пъти пред вратата на Марица, но стигнаха само до един слаб удар, който бе спасен.  Марица - Славия 1:0!
 С тази победа Марица успя да прекъсне негативната серия от четири поредни загуби. В последния кръг от първенството беловци гостуват на Барикади (гр. Стрелча).

Няма коментари:

Публикуване на коментар