23 септември 2017

7 точки след първите три кръга в Б ОГ Север

 Марица записа две победи и равенство след първите три кръга от първенството на Б ОГ Север. Беловци стартираха първенството на пета дивизия със състав, състоящ се изцяло от футболисти от общината и нови екипи. Отборът откри шампионата с победа с изразителното 7:2 срещу ФК Карабунар, а срещата се проведе на стадиона в гр. Септември, тъй като домакините изтърпяваха наказание от миналото първенство.
 Второто изпитание беше гостуване в Елшица на местния Миньор, където гостите на два пъти бяха в ролята на догонващи, но с две попадения на Ангел Захариев си тръгнаха с точка.
 В третия кръг на беловци посрещнаха Спартак (Щърково) при добро за игра време и стотина зрители. През първото полувреме Марица имаше териториален превес, но не създаде много чисти положения, а гостите разчитаха предимно на контри. Именно те съумяха да открият резултата след разбъркване и точен удар в края на първата част, а имаха и добър шанс да удвоят преднината си, който пропуснаха. След почивката картината не се промени, като футболистите на Марица бяха по-настоятелни и първо Ангел Захариев изравни с глава след центриране от корнер, а в самия край на двубоя Антонио Цветански донесе победата с удар отблизо. Следващата седмица беловци почиват, след което посрещат Юнак (Ивайло) в петия кръг.

Няма коментари:

Публикуване на коментар